samejeoverenskomst

Samejeoverenskomst


Hvis du ejer fast ejendom med andre, så kan det være en meget god idé at I får udarbejdet en samejeoverenskomst der beskriver vilkårene for samejet. Når man køber fast ejendom sammen sker det i en situation hvor enighed hersker, og hvor drømmen om – f.eks. – et fælles sommerhus til tider kan overskygge de juridiske såvel som økonomiske udfordringer et sameje senere kan forårsage.


“Hvis du vil undgå at lave bekostelige fejl ved udarbejdelse af en samejeoverenskomst – så kan jeg anbefale at følge den sikre guide fra LegalDesk her.” Mathias fra Familieoverdragelse.dk


Step-by-step aftale om sameje

Der er intet til hinder for at man selv kan udarbejde en aftale der regulerer et sameje. Manglende præcisering om et givent forhold kan dog risikere at få stor betydning senere hen. Fremgår én eller flere dele af aftalen tvetydigt, vil aftalen som hele kunne risikeres at være ugyldig. Det kan derfor være godt lagt ud at bruge enten kr. 349 inkl. moms på step-by-step løsningen hos LegalDesk, eller at kontakte en advokat for rådgivning.

Benyt hurtig step-by-step formular


Har du spørgsmål i forbindelse med aftaler om sameje af fast ejendom, så skriv til os via beskedfunktionen nede i højre side af skærmen. Vi glæder os til at hjæle dig.

Download gratis samejeoverenskomst skabelon